Muuhun jälkihoitoon

Tästä osiosta löydät erityisempiin jälkihoitotarpeisiin sopivia tuotteita.

Tämä roll-on kuivattaa ja kuorii ihoa kemiallisesti mm. salisyylihapon voimalla. Levitetään tulehtuneisiin/ sisäänkasvaneisiin karvatuppeihin tai voidaan sivellä jonkin verran myös ennaltaehkäisevästi ongelma-alueilla. Kuivattaa ihoa, joten pitkäaikaisesti ja päivittäin emme suosittele käyttämään. Hyvin riittoisa. Suosittelemme tuotetta henkilöille, jotka tietävät kärsivänsä ajoittain häiritsevistä sisäänkasvaneista karvoista. Pyrimme hoitolassamme ensisijaisesti siihen, että teemme karvanpoiston laadukkaasti ja kannustamme ennaltaehkäisevään jälkihoitoon, mutta sisäänkasvaneitakin voi näistä toimista huolimatta tulla ja siihen tilanteeseen tämä tuote on mainio apu.


PFB roll on 60 ml 21,50 €

Tällä paketilla saat hyvän ja varman aloituksen sokeroinnin jälkihoidolle. Paketissa on sokerivalmistajamme Alexandrian suunnittelema jälkihoitokokonaisuus: sokerikuorinta, suolakuorinta, mutanaamio ja voidetta. Näitä tuubeja voit käyttää myös matkakokona reissuissa. Paketissa oleva Phenomen-all-voide on erittäin riittoisa pienen oloisesta tuubista huolimatta. Kaikista näistä tuotteista on saatavilla isommat koot erikseen, jos tykästyt johonkin erityisesti.

Prep kit 4 x 28 g

jälkihoitokokonaisuus

39 €

Rauhoittava  ja toimivaksi todettu voide sokerointituotteidemme maahantuojalta. Teho perustuu voiteessa oleviin kasviuutteisiin, jotka rauhoittavat ihoa ja vähentävät epämukavia tuntemuksia esimerkiksi karvanpoiston yhteydessä. Käytetään ennen ja/tai jälkeen karvanpoiston helpottamaan punoitusta ja kipua. Todettu hoitolassamme hyödylliseksi ainakin kasvosokerointien ja intiimialueen yhteydessä henkilöillä, joilla on ollut voimakasta punoitusta tai turvotusta karvanpoiston yhteydessä. Voi olla erityisen hyödyllinen myös selän ja rinnan vellus-karvojen (eli pienten haituvakarvojen) poiston yhteydessä.

Calm and cool me

rauhoittava voide 57 g

19,50 €