Kuorinta

Ihoa kuorimalla poistat kuolleita ihosoluja ihon pinnalta ja mahdollistat kasvaville karvoille esteettömämmän pääsyn ulos tupestaan. Näin vähennät sisäänkasvaneiden karvojen todennäköisyyttä. Oheishyötynä muutenkin pehmeämpi, sileämpi ja kirkkaampi iho. Kuorinnan voi aloittaa muutaman päivän sokeroinnin jälkeen ja jatkossa kuoria noin 1-3 kertaa viikossa omasta ihon tarpeestasi riippuen.

Meiltä löytyvistä tuotteista Laveran hellävaraista pesevää kuorintaa voi käyttää vaikka joka päivä "ylläpitoon", mutta tehokkaampaan kuorintaan suosittelemme muita tuotteitamme. Valikoimistamme löytyy myös bambupesuharja (7 €), kuorintahansikkaat (6 €) ja kuoriva bambukinnas (7 €), jos haluat kuorintavälineen, joka kestää käytössä pidempään.

Kokeilemalla selviää itselle se paras kuorintatapa. Jollekin sopii karkeampirakeinen Nurmen kuorinta ja jollekin taas Alexandrian hienojakoisempi koostumus. Kuivat sääret saattaa olla mielekkäintä harjata bambuharjalla, jolla saa hyvin tehokkaasti isonkin pinta-alan kuorittua. Intiimialueelle taas sopinee useimmiten hieman hellävaraisempi kuorinta. Joku taas ei pidä tuotteiden ostamisesta ja siksi pitkään käyttöä kestävä kuorintaväline on parempi kuin kuorinta-aine. Kuorivalla aineella taas voi saada ihania tuoksuja ja ihon öljyttyä kuorimisen yhteydessä, mitä ei pelkällä kuorivalla harjalla/hanskalla/kintaalla saa.

Herttoniemessä valmistettu suolavartalokuorinta. Kuorinnoissa ihoa hoitavia öljyjä. Tässä kuorinnassa on mainio hinta-laatu-määräsuhde!

Osmia suolavartalokuorinta

sitrus, kookos-jasmiini tai villiruusu

300 ml 17,80 €

Nurmen sokerikuorinnat ovat pirteän tuoksuisia ja niiden öljyt jättävät ihon ravituksi ja kosteutetuksi suihkun jälkeen, kunhan et kuorinnan jälkeen pese ihoa enää saippualla. Tällä Virossa valmistetulla herkulla kuorit koko vartalon sääristä intiimialueisiin. Kuorivuus on paras kun levität vain hiukan kostealle iholle -  litimärällä iholla sokeri liukenee nopeasti eikä jää paljon aikaa sokerirakeiden hieromiseen iholla.

Nurme greippi- tai

 tyrni-appelsiinikuorinta 250 g

17,80 €


Tällä vain hoitoloista saatavalla kuorinnalla saat kokea sokerivalmistajamme suunnitteleman kokonaisuuden sokeroinnista jäkihoitoon. Alexandrian sokerikuorinnalla voit kuoria kaikki ihoalueet intiimialueita myöten. Muista ravistaa hyvin ennen käyttöä, niin saat tuubista oikean koostumuksen. Tuote sisältää ihoa hoitavia öljyjä, joten suosittelemme olemaan saippuoimatta ihoa heti kuorinnan jälkeen.

Sweet Cheeks

sokerikuorinta 170 g

24,80 €

Suomessa Riihimäellä valmistettu ylellinen suolakuorinta lasipurkissa. Tuote sisältää ihoa ravitsevia öljyjä, joten suosittelemme olemaan saippuoimatta ihoa heti kuorinnan jälkeen. Voit käyttää suolakuorintaa koko vartalon alueella.

Flow Cosmetics suolavartalokuorinta

 Coco Lemon 200 ml 26,50 €

Edullisemman hintaluokan kevyesti kuoriva vartalosaippua kätevästi tuubissa. Laveran kuorinnassa on rosmariinia ja mekaanisesti kuorivana ainesosana murskattua oliivinkiveä. Tämä kuorinta sopii arkisiin peseytymistarpeisiin vaikka päivittäiseen käyttöön, sillä siinä on muihin kuorintoihimme verrattuna selkeästi vähemmän ihoa kuorivia murusia.

Lavera rosmariini-vihreäkahvikuorinta

200 ml 8,50 €