Kuorinta

Ihoa kuorimalla poistat kuolleita ihosoluja ihon pinnalta ja mahdollistat kasvaville karvoille esteettömämmän pääsyn ulos tupestaan. Näin vähennät sisäänkasvaneiden karvojen todennäköisyyttä. Oheishyötynä muutenkin pehmeämpi, sileämpi ja kirkkaampi iho.

Edullisemman hintaluokan vartalokuorinta kätevästi tuubissa. Laveran kuorinnassa on rosmariinia ja mekaanisesti kuorivana ainesosana murskattua oliivinkiveä. Tässä kuorinnassa  on saippuoivat ominaisuudet ja se sopii arkisiin pesutarpeisiin samalla ihoa kuorien.

Lavera rosmariini-vihreäkahvikuorinta

200 ml 8,50 €

Tällä vain hoitoloista saatavalla kuorinnalla saat kokea sokerivalmistajamme suunnitteleman kokonaisuuden sokeroinnista jäkihoitoon. Alexandrian sokerikuorinnalla voit kuoria kaikki ihoalueet intiimialueita myöten. Muista ravistaa hyvin ennen käyttöä, niin saat tuubista oikean koostumuksen. Tuote sisältää ihoa hoitavia öljyjä, joten suosittelemme olemaan saippuoimatta ihoa heti kuorinnan jälkeen.

Sweet Cheeks-sokerikuorinta 170 g

24,80 €

Suomessa Riihimäellä valmistetut ylelliset suolakuorinnat lasipurkeissa. Suolakiteet ovat isompia ja karheampia kuorimaan kuin vaikkapa sokeri, joten sopivat erityisen hyvin kun haluat enemmän kuorivuutta esim. kuiviin sääriin. Voi käyttää myös intiimialueille, mutta tällöin hiero hellävaroemmin. Tuote sisältää ihoa ravitsevia öljyjä, joten suosittelemme olemaan saippuoimatta ihoa heti kuorinnan jälkeen.

Flow Cosmetics suolavartalokuorinnat

 Coco Lemon 200 ml 26,50 €

Cardamom Rose 200 ml 31 €


Nurmen sokerikuorinnat ovat pirteän tuoksuisia ja niiden öljyt jättävät ihon ravituksi ja kosteutetuksi suihkun jälkeen, kunhan et kuorinnan jälkeen pese ihoa enää saippualla. Tällä Virossa valmistetulla herkulla kuorit koko vartalon sääristä intiimialueisiin. Kuorivuus on paras kun levität vain hiukan kostealle iholle -  litimärällä iholla sokeri liukenee nopeasti eikä jää paljon aikaa sokerirakeiden hieromiseen iholla.

Nurme greippikuorinta tai

 tyrni-appelsiinikuorinta 250 g

17,80 €


Madaran kemiallisesti kuorivia happoja ja valkoista mutaa sisältävä kuorinta on ylellinen ja toimiva. Muta rauhoittaa ja puhdistaa ihoa happojen kuoriessa ihoa. Suosittelemme käyttämään erityisesti bikinialueella (tai sinun ongelma-alueellesi) ennaltaehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja. Madaralta myös miellyttävä ja kevyt vartalovoide ihon kosteutukseen.

AHA + Mineral Body Peel 175 ml 32 €

Hydra Soft Lotion 250 ml

19,80 €