Kuorinta

Ihoa kuorimalla poistat kuolleita ihosoluja ihon pinnalta ja mahdollistat kasvaville karvoille esteettömämmän pääsyn ulos tupestaan. Näin vähennät sisäänkasvaneiden karvojen todennäköisyyttä. Oheishyötynä muutenkin pehmeämpi, sileämpi ja kirkkaampi iho. Kuorinnan voi aloittaa muutaman päivän sokeroinnin jälkeen ja jatkossa kuoria noin 1-3 kertaa viikossa omasta ihon tarpeestasi riippuen.

Meiltä löytyvistä tuotteista Laveran hellävaraista kuorivaa saippuaa voi käyttää vaikka joka päivä "ylläpitoon", mutta tehokkaampaan kuorintaan suosittelemme muita tuotteitamme.

Nurmen sokerikuorinnat ovat pirteän tuoksuisia ja niiden öljyt jättävät ihon ravituksi ja kosteutetuksi suihkun jälkeen, kunhan et kuorinnan jälkeen pese ihoa enää saippualla. Tällä Virossa valmistetulla herkulla kuorit koko vartalon sääristä intiimialueisiin. Kuorivuus on paras kun levität vain hiukan kostealle iholle -  litimärällä iholla sokeri liukenee nopeasti eikä jää paljon aikaa sokerirakeiden hieromiseen iholla.

Nurme greippikuorinta tai

 tyrni-appelsiinikuorinta 250 g

17,80 €


Tällä vain hoitoloista saatavalla kuorinnalla saat kokea sokerivalmistajamme suunnitteleman kokonaisuuden sokeroinnista jäkihoitoon. Alexandrian sokerikuorinnalla voit kuoria kaikki ihoalueet intiimialueita myöten. Muista ravistaa hyvin ennen käyttöä, niin saat tuubista oikean koostumuksen. Tuote sisältää ihoa hoitavia öljyjä, joten suosittelemme olemaan saippuoimatta ihoa heti kuorinnan jälkeen.

Sweet Cheeks-sokerikuorinta 170 g

24,80 €

Edullisemman hintaluokan kevyesti kuoriva vartalosaippua kätevästi tuubissa. Laveran kuorinnassa on rosmariinia ja mekaanisesti kuorivana ainesosana murskattua oliivinkiveä. Tämä kuorinta sopii arkisiin peseytymistarpeisiin vaikka päivittäiseen käyttöön, sillä siinä on muihin kuorintoihimme verrattuna selkeästi vähemmän ihoa kuorivia murusia.

Lavera rosmariini-vihreäkahvikuorinta

200 ml 8,50 €

Suomessa Riihimäellä valmistetut ylelliset suolakuorinnat lasipurkeissa. Tuote sisältää ihoa ravitsevia öljyjä, joten suosittelemme olemaan saippuoimatta ihoa heti kuorinnan jälkeen. Voit käyttää suolakuorintaa koko vartalon alueella.

Flow Cosmetics suolavartalokuorinnat

 Coco Lemon 200 ml 26,50 €

Cardamom Rose 200 ml 31 €


Madaran kemiallisesti kuorivia happoja ja valkoista mutaa sisältävä kuorinta on ylellinen ja toimiva. Muta rauhoittaa ja puhdistaa ihoa happojen kuoriessa ihoa. Suosittelemme käyttämään erityisesti bikinialueella (tai sinun ongelma-alueellesi) ennaltaehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja. Madaralta myös miellyttävä ja kevyt vartalovoide ihon kosteutukseen.

AHA + Mineral Body Peel 175 ml 32 €

Hydra Soft Lotion 250 ml

19,80 €