Lahjakortit

Voit hankkia lahjakortin meille alla olevasta lahjakorttikoneesta. Lahjakorttikoneesta saat koodin, jonka lahjansaaja voi käyttää maksaaksensa palvelunsa hoitolassamme. Jos annat mieluummin myös jotain käsinkosketeltavaa, niin voit tulla liikkeeseemme hakemaan fyysisen lahjakortin kirjekuoren kera. Jos haluat ainoastaan noutaa lahjakortin, niin soita meille numeroon 045 783 604 80 (soita kunnes tulee soitonsiirto) tai laita sähköpostia info@silea.fi, niin sovitaan noutoajankohta. Muitakin kysymyksiä toki saa kysellä palveluidemme sopivuudesta lahjaksesi ennen ostopäätöstä.

Lahjakortin voi käyttää mihin tahansa palveluumme tai tuotteeseen eikä sitä tarvitse käyttää kokonaan kerralla. Voit myös antaa lahjakortin tiettyyn palveluun osoitettuna. Tällöin voidaan tehdä esimerkiksi niin, että ostat kortin hoitolalta ja merkitään lahjakorttiin vain valitsemasi palvelu. Lahjansaaja voi kuitenkin käyttää lahjakortin arvon eri palvelun maksamiseen kuin on kortissa osoitettu, mikäli jokin muu palvelu olisikin sopivampi lahjansaajalle.

Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Jos lahjakorttisi on vanhentunut hiljattain niin ota meihin pikaisesti yhteyttä, niin voimme sopia pienen jatkoajan kortillesi.