Kosteutus

Ihon kosteuttaminen ja hyvässä kunnossa pitäminen ehkäisee sisäänpäinkasvaneita karvoja ja sen takia tarjoamme hoitolallamme hyvään kotihoitoon sopivia kosteutustuotteita. Tällä hetkellä valikoimissamme on vain sokerivalmistajamme voiteet, sillä ne olemme todenneet oikeastaan kaikille sopiviksi, laadukkaiksi ja varmasti ihoa tukkimattomiksi vaihtoehdoiksi. 

Koko vartalon ja kasvojenkin peruskosteutukseen sopii pumppupullon Restore-voide, jolla viimeistelemme sokeroinnit Sileälläkin. Erityishuomiota kaipaaville ja kuivuudelle herkemmille alueille suosittelemme lisäksi Phenomen-all-voidetta. Phenomen-all sopii erityisesti esim. kasvojen ja intiimialueiden rasvaukseen, kun haluat enemmän hoitavuutta peruskosteutuksen lisäksi. Meidän porukasta kaikki käytämme näitä molempia voiteita myös kotona, sen verran hyväksi on nämä käytössä todettu.

Oikealla oleva pullo on ammattilaisversio, jota käytämme hoitolassa sokeroinnin päätteeksi. Kotiin myytävä versio vasemmalla. Tämän voiteen saat kokea hoidossa  ja jos olet kiinnostunut niin pyydä meiltä, että saat kokeilla voidetta myös omin käsin. Voide on hajusteeton ja sopii kaikille ihotyypeille. Kätevä pumppupullo helpottaa kosteuttamiseen ryhtymistä. Sopii sekä kasvoille että vartalolle.

Restore-kosteusvoide

237 ml 26 €

Alexandrian hoitavampi jälkihoitovoide.  Suosittelemme tätä tuubia (kuivan) bikinialueen jälkihoitoon ja erityisesti vielä henkilöille, jotka haluavat tehostaa sisäänkasvaneiden karvojen ennaltaehkäisyä bikinialueella. Sopii mainiosti myös kasvojen ja toki koko muunkin vartalon rasvaamiseen. Hajusteeton, mutta tuoksuu ihanan miedosti pähkinäiseltä varmaankin sheavoin takia. Kylmässä käytettäessä lämmitä tuubia kämmenissä hetki, jotta rasva muuttuu helposti pursotettavaksi. Riittoisa! Pikkuriikkinen määrä riittää bikinialueen käsittelyyn tällä voiteella, joten pienestäkin tuubista piisaa pidemmäksi aikaa intiimialueiden rasvaamiseen.

Phenomen-all hoitovoide

iso 39 € / pieni 24 €