Kosteutus

Ihon kosteuttaminen ja hyvässä kunnossa pitäminen ehkäisee sisäänpäinkasvaneita karvoja ja sen takia tarjoamme hoitolallamme hyvään kotihoitoon sopivia kosteutustuotteita. Nämä ovat meidän hyväksi toteamia tuotteita, mutta voit käyttää myös mitä tahansa sinulle sopivaa ja kotoa jo löytyvää tuotetta kosteutukseen jälkihoidossa.

Oikealla oleva pullo on ammattilaisversio, jota käytämme hoitolassa sokeroinnin päätteeksi. Kotiin myytävä versio vasemmalla. Tämän voiteen saat kokea hoidossa  ja jos olet kiinnostunut niin pyydä meiltä, että saat kokeilla voidetta myös omin käsin. Voide on hajusteeton ja sopii kaikille ihotyypeille. Kätevä pumppupullo helpottaa kosteuttamiseen ryhtymistä. Sopii sekä kasvoille että vartalolle.

Restore-kosteusvoide

237 ml 26 €

Alexandrian hoitavampi jälkihoitovoide.  Suosittelemme tätä tuubia bikinialueen jälkihoitoon ja erityisesti vielä henkilöille, jotka haluavat tehokkaammin hoitaa ja ennaltaehkäistä epätoivottuja sisäänkasvaneita karvoja bikinialueella. Tämä on vähän arvokkaampi tuote, joten kirjoittaneen tulee tätä laitettua lähinnä intiimialueelle ja kasvoille (kasvoille erityisesti talvella), vaikka sopii toki koko vartalolle. Hajusteeton. Kylmässä käytettäessä lämmitä tuubia kämmenissä hetki, jotta shea-pohjainen rasva muuttuu helposti pursotettavaksi. Pikkuriikkinen määrä riittää bikinialueen käsittelyyn tällä voiteella, joten pienestäkin tuubista piisaa pidemmäksi aikaa bikinialueen rasvaamiseen.

Phenomen-all jälkihoitorasva

iso 39 € / pieni 24 €

Haut Segalan ruusuvesi (vasemmalla) on hinnaltaan ja kooltaan sopivaa ruusuveden suurkäyttäjälle. Ei sisällä säilöntäaineita ja valmistaja suosittelee säilyttämään tuotetta avaamisen jälkeen viileässä.

Haut Segala ruusuvesi

250 ml 19,00 €