Kosteutus

Ihon kosteuttaminen ja hyvässä kunnossa pitäminen ehkäisee sisäänpäinkasvaneita karvoja ja sen takia tarjoamme hoitolallamme hyvään kotihoitoon sopivia kosteutustuotteita.

Oikealla oleva pullo on ammattilaisversio, jota käytämme hoitolassa sokeroinnin päätteeksi. Kotiin myytävä versio vasemmalla. Tämän voiteen saat kokea hoidossa  ja jos olet kiinnostunut niin pyydä meiltä, että saat kokeilla voidetta myös omin käsin. Voide on hajusteeton ja sopii kaikille ihotyypeille. Kätevä pumppupullo helpottaa kosteuttamiseen ryhtymistä. Sopii sekä kasvoille että vartalolle.

Restore-kosteusvoide

237 ml 26 €

Alexandrian hoitava jälkihoitovoide. Kylmässä käytettäessä lämmitä tuubia kämmenissä hetki, jotta shea-pohjainen rasva muuttuu helposti pursotettavaksi. Pikkuriikkinen määrä riittää bikinialueen käsittelyyn tällä voiteella, joten pienestäkin tuubista piisaa pidemmä ksi aikaa bikinialueen rasvaamiseen. Voitelulla kosteutat ihon kimmoisaksi ja ennaltaehkäiset sisäänkasveneita karvoja. Tätä voidetta voit laittaa koko vartalolle, mutta suosikkikäyttökohteemme tälle voiteelle on bikinialue ja kuivat sääret. Hajusteeton.

Phenomen-all jälkihoitorasva

iso 39 € / pieni 24 €

Haut Segalan ruusuvesi (vasemmalla) on hinnaltaan ja kooltaan sopivaa ruusuveden suurkäyttäjälle. Ei sisällä säilöntäaineita ja valmistaja suosittelee säilyttämään tuotetta avaamisen jälkeen viileässä.

Haut Segala ruusuvesi

250 ml 19,00 €