Sokerointihoitola Sileä

Muutimme lokakuussa 2022 Sturenkatu 36:sta pois ja sokeroinnit jatkossa osoitteessa Hämeentie 67. Tilassa on muun muuassa luonnonvaloa ja kolmen metrin huonekorkeus - tervetuloa nauttimaan uudesta, viihtyisämmästä liiketilasta Hermannin kaupunginosan vanhimpaan kivitaloon.

Toinen muutos on se, että tarjolla on Sileän uuden sokeroijan Suvin palveluita toistaiseksi tutustumishintaan. Nyt on mainio mahdollisuus tulla testaamaan Suvin sokerointiotteet.

Sileässä poistamme karvasi turvallisesti ja tehokkaasti sokeroimalla. Sokeroinnissa karvat poistetaan juurineen sokerimassan avulla. Karvanpoiston lisäksi käsittely kuorii ihon hellävaraisesti. Hyvin ajoitetulla sokeroinnilla voit saada sileät paikat jopa viikoiksi. Maksutapoina hoitolassa toimivat käteinen, yleisimmät maksukortit ja meiltä ostetut lahjakortit.

Meidän hoitolaan ovat tervetulleita kaikenlaiset ihmiset. Kunhan sinulla on poistettavaa karvaa, niin tervetuloa sokerointiin! Teemme sokerointeja kaikille sukupuolille. Otathan yhteyttä puhelimitse/sähköpostitse, mikäli sinulle sopiva hoito tai hoitokokonaisuus puuttuu valikoimastamme.

Ennen hoitoa

Poistettavan karvan on hyvä olla vähintään 5 mm pitkää. Liian pitkää karvaa ei ole. Ensikertalaisille suosittelemme hieman pidempää karvaa eli noin 5-10 mm vähimmäispituutta. Ensikertalaisilla karvojen juuret ovat vahvempia ja näin ollen on parempi olla vipuvartta poistoon. Viimeisimman sheivauksen ja sokeroinnin välissä olisi syytä olla vähintään 2 viikkoa välissä.

Viimeisin ihon kuorinta on hyvä tehdä pari päivää ennen sokerointia. Tämä nopeuttaa sokerointia ja karvat lähtevät ihosta vaivattomammin irti. Jos et ole tehnyt kuorintaa, niin sokerointi onnistuu silti hyvin ja sokerimassa kuorii ihosi samalla.

Ethän kosteutua ihoasi saman päivän aikana ennen hoitoa.

Hoidossa

Puhdistamme aina sokeroitavat paikat hoidon alussa. WC:stämme löytyy bidee-suihku ja kosteuspyyhkeitä, jos haluat lisäksi pestä itseäsi ennen hoitoa. Sokeroinnissa käytetään iholla työstettävää sokerimassaa ja välillä lisätään puuteria, joka kuivaa ja suojaa ihoa karvanpoiston lomassa.

Meillä sokerimassa levitetään vastakarvaan ja massa karvoineen irrotetaan myötäkarvaan. Tällä tekniikalla pyrimme varmistamaan, että karvat lähtevät juurineen tupesta ja näin lopputulos on pitkäkestoinen. Sokeroinnin onnistumisessa tärkeää ovat ihoa kiristävät otteet, joissa saatamme pyytää apuasi esimerkiksi pakaraväliä tai kainaloita sokeroidessamme.

Hoidon viimeistelyyn voi kuulua joidenkin karvojen poistaminen pinseteillä ja tarpeen vaatiessa sisäänkasvaneiden karvojen poistaminen. Viimeisenä laitamme iholle rauhoittavaa suihketta.

Jälkihoito

Saman päivän aikana ei suositella deodorantin käyttöä tai voimakasta hikoilua. Voimakasta auringonpaistetta on syytä välttää lähipäivinä sokeroiduilla alueilla.

Sokeroinnin lopputuloksen ylläpitämisessä hyödyllistä on ihon kuorinta ja kosteutus hoidon jälkeen. Aloita kuorinta vasta parin päivän kuluttua sokeroinnista. Kuorinta ja kosteutus ehkäisevät sisäänkasvaneita karvoja. Jos olet altis sisäänpäinkasvaneille karvoille, niin hoitolamme valikoimista löytyy ilmiötä ehkäisevä AHA- ja salisyylihappoja sisältävä roll-on. Voit napata myös jälkihoitoon sopivat vartalonkuorintatuotteet sokerointisi yhteydessä hoitolastamme.