Kotihoitoon

Hoitolastamme voit napata sokeroinnin jälkihoitoon kuorinnan, kosteusvoiteen tai roll-on-tuotteen sisäänkasvaneille karvoille. Pyrimme hinnoittelemaan tuotteet niin, että meillä et maksa tuotteesta sen enempää kuin muualta ostaessasi.

Edullisemman hintaluokan vartalokuorinnat kätevästi tuubissa.

Benecos seljankukka-persikkakuorinta 200 ml 7,50 €

Lavera rosmariini-vihreäkahvikuorinta 200 ml 8,50 €

Nurmen sokerikuorinta on pirteän tuoksuinen ja sen öljyt jättävät ihon kosteutetuksi suihkun jälkeen, kunhan et kuorinnan jälkeen pese ihoa enää saippualla.

Tyrni-appelsiinikuorinta 250 g

15,80 €

Tyrni-appelsiinivartalovoide 200 ml 14,50 €

Tämä on ollut hoitolamme suosituin yksittäinen tuote, sillä se toimii ja monelle asiakkaalle tämä purkki onkin ollut ennestään tuttu. Kuivattaa ja kuorii ihoa kemiallisesti mm. salisyylihapon voimalla. Voi levittää tulehtuneisiin/ sisäänkasvaneisiin karvatuppeihin tai sivellä jonkin verran myös ennaltaehkäisevästi ongelma-alueilla. Kuivattaa ihoa, joten pitkäaikaisesti ja päivittäin emme suosittele käyttämään. Hyvin riittoisa.

PFB roll on 60 ml 19,50 €

Madaran tuotteista löytyy kosteusvoidetta ja kosteuttavia saippuoita. Saippuat eivät oikeastaan liity sokeroinnin jälkihoitoon, mutta nämä tuoksuvat niin miellyttäviltä, että näitä on meillä myynnissä ja käytössä vessassa omaksi ja asiakkaiden iloksi.

Hydra Soft Lotion 250 ml

19,80 €

Bitter Honey Moisture Wash 500 ml 17,50 €

Madaran kemiallisesti kuorivia happoja ja valkoista mutaa sisältävä kuorinta on tehokas. Arvokkaana tuotteena suosittelemme keskittämään sen käyttöä erityisesti bikinialueelle (tai sinun ongelma-alueellesi) ennaltaehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja.

AHA + Mineral Body Peel 175 ml 34,90 €

Wild Woods Moisture Wash 500 ml

17,50 €

Suomessa Riihimäellä valmistetut ylelliset suolakuorinnat. Suolakiteet ovat isompia ja karheampia kuorimaan kuin vaikkapa sokeri, joten sopivat erityisen hyvin kun haluat enemmän kuorivuutta esim. kuiviin sääriin.

Flow Cosmetics vartalokuorinnat 200 ml

26,50 €